Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Steenbok 2017


steenbok

"2017 beloofd voor de steenbok een zeer succesvol jaar te worden. Een van de aspecten waardoor dit een goed jaar zal zijn is doordat jij talenten van jezelf gaat ontdekken waarvan jij eerder niet wist dat jij ze had. Ook op het gebied van financiën ziet het jaar er goed uit, al zul jij dat zelf niet altijd zo ervaren. Dit heeft tot gevolg dat je financiële beslissingen met regelmaat langer overdenkt dan nodig is. Dat jij dit zo ervaart is erg jammer. Voornamelijk omdat jij tegen het einde van het jaar terug kunt kijken op een jaar gevuld met een stabiele stroom van inkomsten. "

 

 


Jaarhoroscoop Steenbok 2017: Algemeen

 

De Steenbok is over het algemeen uitgerust met een zeer praktische persoonlijkheid. Dit zorgt er vaak voor dat jij snel geneigd bent de toekomst te accepteren zoals hij komt. Natuurlijk is het goed om je niet op te winden over wat er mogelijk zal gaan gebeuren, maar vergeet niet dat jij de toekomst kunt beïnvloeden wanneer jij de uitkomst van jouw acties vooraf overdenkt.


Familie en vrienden zullen in 2017 een bron van morele steun voor je zijn. Precies wat jij nu nodig hebt, omdat dit jaar je professionele ambities vaak botsen met je persoonlijke verplichtingen en verantwoordelijkheden. Begrip, wanneer jij weer eens afzegt, kun jij dan ook er goed gebruiken. Pas er wel voor op dat jij de balans tussen werk en privé niet verliest. Werken aan je toekomst is goed, maar probeer ook af en toe van het moment te genieten. 


Wanneer jij jouw werk buiten beschouwing laat, is dit het jaar waarin jij genoeg tijd hebt om te doen wat jij wilt doen. Dit is heel erg prettig. Doordat het je echter nu eens niet aan tijd ontbreekt heb jij soms het gevoel dat de tijd erg langzaam voorbij gaat. 


Probeer te genieten van de tijd die jij tot je beschikking hebt, en probeer hier alles uit te halen wat erin zit. 


Jaarhoroscoop Steenbok 2017: Carriere


De horoscoop van de steenbok voor 2017 is op carrière gebied zeer positief. Jij zet je volledig in en vind geen klus te zwaar. De energie die jij nu in je werk stopt werpt bijna direct vruchten af. Hierdoor wordt jij steeds gemotiveerder. Je motivatie op werk gebied wordt nog eens extra aangewakkerd doordat jij, binnen je werk, al jouw creativiteit kwijt kunt. Zoals eerder gezegd schuilt er wel een addertje onder het gras. Je werk lijkt namelijk al snel het middelpunt van je leven te worden. 


Hoewel de meeste Steenbokken dit jaar hun werk bekijken met passie en plezier, zijn er ook een aantal Steenbokken die voornamelijk hard werken uit angst om ontslagen te worden. Deze angst zorgt voor een ongemakkelijke verstandhouding met managers en andere leidinggevende. 


Ben jij een Steenbok die zichzelf in deze angst herkend? Dan is het een goed idee om jouw gevoel bespreekbaar te maken. Doe jij dit niet? Dan loop jij het risico dat jouw angst door andere verkeerd zal worden opgevat. 


Jaar Horoscoop Steenbok 2017: Liefde en relaties


Steenbok in een relatie; 2017 lijkt een jaar te worden van stabiele vooruitgang. Dit is een jaar waarin jij de fouten van je partner leert accepteren en waarin jij los leert te laten. Ondanks dat jij het zelf niet altijd zal zien, doet jouw partner dit jaar hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat jullie minder vaak botsen en de aandacht meer komt te liggen op de kwaliteiten die jullie in elkaar waarderen en bewonderen. 


Deze nieuwe insteek geeft jullie beiden een hoop rust. Pas er voor op dat deze rust niet overslaat in sleur. Sla samen met je partner de handen ineen en zorg er samen voor dat jullie relatie spannend blijft. 


Single Steenbok; Dit is een jaar waarin het vinden van een partner zeker tot de mogelijkheden behoort. Het komt dit jaar echter niet zomaar op je af. Wil jij een relatie? Dan zul jij hier toch echt wel even je best voor moeten doen. 


Je best doen betekend voornamelijk dat jij zult moeten werken aan jezelf. Met name op het gebied van het tonen van emoties is er werk aan de winkel. Jij bent van nature niet iemand die met zijn gevoelens te koop loopt. Natuurlijk hoef jij dit ook niet te worden, maar voor het vinden van een relatie is het wel nodig dat jij de ander de kans geeft om je echt te leren kennen. 


Jaarhoroscoop Steenbok 2017: Financiën


2017 staat voor de meeste steenbokken in het teken van financiën. De eerste helft van het jaar zijn al jouw inspanningen dan ook gericht op het verdienen van geld en het verkrijgen van meer geld. Deze inspanning lever jij gelukkig niet voor niks want in bijna alle gevallen betaald deze zichzelf ook uit. 


Hoe er met deze extra inkomsten wordt omgegaan is globaal in twee groepen steenbokken onder te verdelen. Groep 1 geeft het geld bijna direct uit aan luxe artikelen en leuke uitjes, terwijl groep 2 ervoor kiest om alles (bijna) dwangmatig op te sparen. 


Ongeacht tot welke groep jij behoort is er een algemeen financieel advies voor de steenbok te geven; Vermijd impulsieve uitgaven en bedenk dat het financiële geluk van dit moment niet altijd voort zal duren.

 


toekomst credits goedkoperWist u dat u onze consulenten tegen een lager tarief kunt bereiken door middel van prepaid credits? Of wist u dat met credits uitsluitend betaalt tijdens het gesprek en niet gedurende de intro? Meer informatie over deze en alle andere voordelen leest u op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.