Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Vissen 2017

vissen


"Het jaar 2017 is voor de vissen gehuld in mysterie wat leidt tot gemengde uitkomsten. De van nature impulsieve en energieke planeet Mars ondersteunt de vissen waardoor velen van hen instaat zijn dit jaar grote doelen en idealen waar te maken. Oude situaties en oude interesses zullen opnieuw op de voorgrond treden waardoor de vis weer terug in de schijnwerpers komt te staan. Vissen voelen in 2017 de behoefte om minder te praten en meer in actie te komen. vis, volg je creatieve instincten en probeer problemen die op je weg komen doormiddel van ijver en pure wilskracht te vermijden." 


Jaarhoroscoop Vissen 2017: Algemeen


Door de invloed van Mars zal het jaar voor de mannelijke vissen knallend van start gaan. Deze invloed duurt echter niet het hele jaar, waardoor het verloop van de rest van het jaar afhankelijk is van hoe goed jij met de buitenwereld weet te communiceren.


In het midden van het jaar wordt het leven van de vis even flink op zijn kop gezet. Dit komt weer goed tegen het einde van het jaar, maar in de tussentijd zal de buitenwereld wel even twijfelen aan jouw stabiliteit. 


Het hele jaar door heeft de planeet Neptunus invloed op het leven van de vissen. Dit zorgt ervoor dat jij je (ongeacht waar je bent) je een stuk meer thuis voelt. Je leeft ondanks dat, dit jaar toch wel een beetje in je eigen droomwereld. Dit voelt prettig, maar probeer het contact met de buitenwereld niet te verliezen.  

Medio december start voor vissen een periode van drie jaar waarin dromen kunnen worden omgezet in realiteit. Dit zorgt ervoor dat je toekomst plannen en ambities nieuwe betekenis zullen krijgen. Een goed moment om eens kritisch te kijken naar je zakelijk, vriendschappelijke en liefdes relaties. Zitten er personen tussen die je enkel negatieve emoties brengen? Dan is het tijd om deze relaties af te bouwen. 

Jaarhoroscoop Vissen 2017: Carriere


Op carriere gebied ziet het jaar 2017 er erg goed uit voor de vissen. De meeste vissen zullen in staat zijn optimale prestaties te leveren. Een ander deel van de vissen krijgt nu de kans om hun kennis op werkgebied te verbeteren. 


Ondanks dat jij als vis dit jaar vaker met concurrentie te maken krijgt, zul jij dit jaar hoe dan ook gezegend zijn met een warme gezellige werkplek. Je collega’s en leidinggevende (of opdrachtgevers) leggen dit jaar minder druk op jouw. Dit zorgt ervoor dat jij nu in staat bent je ambities na te streven en je professionele doelen te bereiken.


Ook de mensen om je heen moedigen je aan om je doelen na te streven, dit zorgt ervoor dat jij kwartaal na kwartaal succes boekt. Dit is voor de vis echter niet het moment om op de lauweren rusten, jij krijgt nu de kans om hogerop te komen of meer te gaan verdienen. Voordelen waar jij ook op de langere termijn van zult gaan genieten. 


Vissen met een eigen bedrijf hebben dit jaar een zeer positieve energie om zich heen zien. Dit heeft een nadeel, er komen hierdoor een stuk meer verantwoordelijkheden op hun weg. 


Jaarhoroscoop Vissen 2017: Liefde & Relaties


Het liefdesleven van de vissen ziet er in 2017 zeer dynamisch uit. Toewijding en loyaliteit is voor vissen dit jaar een belangrijk aandachtspunt. De vis zal dit jaar namelijk erg veel aandacht krijgen waardoor een romantische misstap zowel voor de single als de vis in een relatie flinke gevolgen kan hebben.


Single vissen; Ben jij opzoek naar de ideale partner? Dit jaar lukt het jouw om de juiste partner te ontmoeten. Je gevoelens en emoties zwaaien echter een tijdje de scepter wat ervoor zorgt dat jouw zoektocht even stagneert. Probeer je emoties onder controlere te houden, jij bent namelijk juist nu erg intrek bij potentiële partner.


Vis in relatie; Jij doet er goed aan meningsverschillen direct uit te praten. Je partner staat hier dit jaar namelijk erg voor open. Jullie zullen dit jaar eindelijk meer tijd hebben om Quality time met elkaar door te brengen. Geniet hier optimaal van samen met je partner en gebruik deze tijd om samen lol te hebben en te reizen.


Jaarhoroscoop Vissen 2017: Financiën


In 2017 gaat een groot deel van je inkomen op aan dure uitgaven en investeringen voor de toekomst. Probeer impulsieve aankopen te vermijden en je financiën onder controle te houden. Misschien dat het jou zelfs lukt om hier en daar te besparen. Dit zou goed uitkomen aangezien jij in de toekomst waarschijnlijk wel een spaarpotje kunt gebruiken.


Tijdens de eerste helft van het jaar zul jij in staat zijn je droom huis, of de luxe auto die jij altijd al wilde hebben, te kopen. Probeer met en rede en objectiviteit te kijken naar deze uitgaven terwijl jij een besluit neemt of je nu wel of niet de stap neemt om dit ook daadwerkelijk te doen. Deze aankopen vragen namelijk niet alleen financiële offers nu, maar ook in de toekomst.


Aan het einde van het jaar ontvang jij een financiële meevaller. Waar deze meevaller vandaan komt is nog niet helemaal duidelijk. Misschien ontvang jij spontaan geld vanuit een gokje, of komt er nu winst uit een eerdere investering. Het zou daarnaast ook zomaar kunnen komen vanuit een erfenis.

 


toekomst credits goedkoperWist u dat u onze consulenten tegen een lager tarief kunt bereiken door middel van prepaid credits? Of wist u dat met credits uitsluitend betaalt tijdens het gesprek en niet gedurende de intro? Meer informatie over deze en alle andere voordelen leest u op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.