Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Waterman 2018


waterman“2018 staat voor de waterman in het teken van verandering, aanpassingen en van het sluiten van compromissen.

 

De kans is vrij groot dat dit voor de waterman chaotisch aanvoelt - waardoor het lijkt of de waterman even compleet de controle kwijt raakt.

 

Geen paniek waterman! Met een nuchtere blik en gebalanceerde benadering krijg jij het overzicht terug en heb je de situatie dus snel weer onder controle.” 

Lees de Jaarhoroscoop Waterman 2018

Jaarhoroscoop Vissen 2018

vissen


“2018 is het beginpunt van een belangrijke nieuwe fase in het leven van de vis. Een fase waarin dromen uitkomen, doelen haalbaar zullen zijn en ambities niet langer onbereikbaar. Deze stroom van succes is te danken aan de huidige stand van de planeten. 


Deze, voor de vis, gunstige opstelling van planeten ondersteunt hem of haar, onder andere, tijdens het nemen van grote beslissingen en bij het doorvoeren van radicale veranderingen.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Vissen 2018

Jaarhoroscoop Ram 2018

 

ram“In het jaar 2018 krijgt de ram de mogelijkheid om belangrijke besluiten uit het verleden om te zetten in daden. Omdat hier ruimte voor nodig is, is het moment aangebroken om afscheid te nemen van activiteiten die niet langer relevant zijn. Zo creëert de ram ruimte, niet alleen in de agenda, maar ook in het hoofd. Avontuurlijke uitjes (met name de uitjes die in een natuurlijke omgeving plaatsvinden) zorgen dit jaar voor een enorme energieboost. Prettig, omdat de ram deze energie goed kan gebruiken om sportieve doelen, die zij zichzelf gesteld hebben, waar te maken.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Ram 2018

Jaarhoroscoop Stier 2018


stier

“Het jaar 2018 gaat voor de (meeste) stieren direct goed van start. Zo zijn dit jaar bijvoorbeeld jouw gezondheids- en energieniveau direct; redelijk tot zeer goed te noemen! Vrede en vrijheid heerst in 2018 over het gevoelsleven van de stier. Dit creëert een perfect klimaat om te rusten, te ontspannen, op te laden en om weer terug bij jezelf te komen. Naarmate Pluto het huis van de steenbok doorkruist, ziet de stier het leven (ineens) weer vanuit een lichter (zowel lichamelijk als mentaal) oogpunt.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Stier 2018

Jaarhoroscoop Tweelingen 2018


tweelingen

“Het jaar 2018 voorspeld voor tweelingen een energiek en goed jaar te worden. Vanaf het begin van het jaar ziet de tweeling steeds vaker mogelijkheden om zichzelf volledig te vernieuwen en te herstellen. Het resultaat: De tweeling ondergaat als het ware een succesvolle en totale make-over. Een make-over die overigens niet alleen het uiterlijke en lichamelijke betreft. Ook innerlijk, mentaal en spirituele gezien ondergaat de tweeling in 2018 een volledige opfrisbeurt.”

Lees de Jaarhoroscoop Tweelingen 2018

Jaarhoroscoop Kreeft 2018


kreeft“De kreeft begint 2018 met een positief, energiek en optimistisch gevoel. Precies de gemoedstoestand die past bij de voorspelde jaarhoroscoop voor de kreeft.
Het gevoel van geluk en harmonie ervaren - Dat zijn de gevoelens die de planeten de kreeft, in 2018, willen laten ervaren. Deze gevoelens hebben ook direct een enorme impact op het leven van de kreeft. Een van de belangrijkste uitwerkingen hiervan zien wij terug in het feit dat de kreeft, gedurende het jaar, het zelfvertrouwen enorm ziet toenemen. Dat is natuurlijk altijd erg prettig, maar voor de onzekere kreeft komt dit vertrouwen geen moment te vroeg.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Kreeft 2018

Jaarhoroscoop Leeuw 2018

leeuw


“2018 zal niet op alle vlakken ‘een spectaculair jaar’ zijn voor de leeuw. Jammer, maar gelukkig heeft de leeuw meer dan genoeg gebieden waar hij of zij wel naar uit kan kijken. Een goed voorbeeld is het liefdesleven van de leeuw. Met name dit gebied lijkt er namelijk in 2018 op een positieve manier uit te springen. Op het gebied van werk en financiën krijgt de leeuw juist iets meer tegenwind. Opvallend omdat, ondanks de financiële strubbelingen, de leeuw dit jaar juist steeds vaker zijn of haar materialistische kant laat zien.”

Lees de Jaarhoroscoop Leeuw 2018

Jaarhoroscoop Maagd 2018


maagd

“Voor de meeste maagden lijkt 2018 een heel hectisch en druk jaar te worden. Direct aan het begin van het jaar stapelen ontelbare taken zich in een rap tempo op. Dit betekend voor de maagd dat hij of zij direct het gevoel heeft ‘achter de zaken aan te lopen’ - of erger - de maagd al vrij snel in het jaar het overzicht dreigt te verliezen. Door middel van focus en vasthoudendheid kan de maagd het tij weer keren, maar let op! Als het kwaad al is geschied heeft de maagd al zijn of haar beschikbare energie nodig om een burn out of depressie te vermijden.”

 

 

Lees de Jaarhoroscoop Maagd 2018

Jaarhoroscoop Weegschaal 2018

weegschaal

 

 

“2018 voorspelt voor de weegschaal ‘het jaar’ van nieuwe kansen en mogelijkheden te worden. Er verschijnen, zowel zakelijk als privé (en dan met name op het vlak van de liefde), continu nieuwe kansen op het pad van de weegschaal. Uiterlijke verschijning en het innerlijke zelfbeeld staan dit jaar voor de weegschaal centraal. De weegschaal heeft hier de afgelopen jaren te weinig aandacht aan kunnen besteden en merkt nu dat het tijd wordt om hier verandering in aan te brengen.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Weegschaal 2018

Jaarhoroscoop Schorpioen 2018

 

schorpioen“Het jaar 2018 staat voor de schorpioen in het teken van rust en sereniteit. Met name de rust komt geen moment te vlug - aangezien 2017 de schorpioen (met name aan het einde) best wel wat energie heeft gekost. Deze rust geeft de schorpioen weer ruimte om te ontspannen. Geniet ervan schorpioen, de dagen zullen dit jaar namelijk veel vaker gevuld zijn met geluk, gelach, innerlijke vrede, rust en vrijheid.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Schorpioen 2018

Jaarhoroscoop Boogschutter 2018


boogschutter
“Het jaar 2018 voorspeld voor de boogschutter een energiek jaar te worden. Het jaar begint direct goed, de boogschutter ziet zijn energieniveau vrijwel direct toenemen. Lukt het om tijdens het jaar verstandig met deze energie om te gaan? Dan kan je uitkijken naar een jaar waarin het energieniveau doorlopend gevuld zal zijn met nieuwe en frisse energie. De planetaire posities zijn de boogschutter in 2018 dan ook gunstig gezind. Hun invloed zorgt ervoor dat de boogschutter zich in jaren niet zo goed heeft gevoeld.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Boogschutter 2018

Jaarhoroscoop Steenbok 2018


steenbok

“Het jaar 2018 brengt verborgen talenten en vaardigheden in de steenbok naar boven. Dit is niet zo verwonderlijk, de huidige stand van de planeten is de steenbok namelijk bijzonder goed gezind. Ben jij een steenbok met de intentie om in 2018 jezelf verder te ontwikkelen? Dan heb jij hiervoor precies het juiste jaar uitgekozen, aangezien jij dit jaar het gevoel ervaart continu de wind in de rug te hebben. Steenbok, door de positieve invloeden en vooruitzichten is het dit jaar echt belangrijk optimaal gebruik te maken van deze positieve flow - jij zult in de toekomst namelijk zien dat veel positieve veranderingen naar dit jaar zijn te herleiden.”

 

Lees de Jaarhoroscoop Steenbok 2018

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.