Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Leeuw 2018

leeuw


“2018 zal niet op alle vlakken ‘een spectaculair jaar’ zijn voor de leeuw. Jammer, maar gelukkig heeft de leeuw meer dan genoeg gebieden waar hij of zij wel naar uit kan kijken. Een goed voorbeeld is het liefdesleven van de leeuw. Met name dit gebied lijkt er namelijk in 2018 op een positieve manier uit te springen. Op het gebied van werk en financiën krijgt de leeuw juist iets meer tegenwind. Opvallend omdat, ondanks de financiële strubbelingen, de leeuw dit jaar juist steeds vaker zijn of haar materialistische kant laat zien.”

 

 


Jaarhoroscoop 2018 leeuw: Algemeen

 

De leeuw is dit jaar in staat om meer te doen als ooit tevoren. Hier zit echter wel een voorwaarde aan verbonden; ‘Houd je emoties in bedwang’. De leeuw loopt dit jaar namelijk over van de emoties die de groei kunnen belemmeren. Leeuw, probeer op zoek te gaan naar manieren waarmee jij je emoties, op een gepland moment, kunt uiten.

 

De normen en waarden van de leeuw worden dit jaar enorm op de proef gesteld. Met name familieleden weten in 2018 precies hoe zij de leeuw een spiegel voor moeten houden en deze zo met zichzelf te confronteren. Leeuw; probeer bij jezelf en sterk te blijven. Jij krijgt het dit jaar al zwaar genoeg, mede doordat jij dit jaar de invloeden van jupiter en saturnus moet weten te doorstaan.

 

Wees ontvankelijk voor het advies van familieleden. Zelfs als deze adviezen even ‘hard binnenkomen’ - op de lange termijn zullen deze tips je namelijk vreugde en geluk bezorgen.
Wees ook privé dit jaar extra voorzichtig met het uiten van je emoties. Jouw emoties zitten dit jaar erg hoog waardoor jij het risico loopt haastige en onjuiste besluiten te nemen.

 

Jaarhoroscoop leeuw 2018: Liefde & Relaties

 

Het liefdesleven van de leeuw ziet er dit jaar fenomenaal uit. Zowel de alleenstaande alsook degenen in een relatie krijgen dit jaar grote veranderingen te zien in hun liefdesleven.

 

Saturnus en Jupiter schieten de leeuw dit jaar te hulp. Zij zullen de leeuw helpen bij het verbeteren van de sensuele en gevoelige kant. Natuurlijk, niet iedere dag zal even gemakkelijk zijn op liefdesgebied. Sterker nog, soms ervaart de leeuw ronduit pijnlijke momenten. Toch blijkt (later) dat 2018 een hoop positiefs heeft opgeleverd.

 

Single Leeuw: Probeer eens objectief te kijken naar de manier waarop jij uitdrukking geeft aan jouw gevoelens van liefde. Loop jij misschien soms iets te hard van stapel? Ben jij misschien soms iets te snel te intiem? Of, want dat kan natuurlijk ook, kom jij misschien afstandelijker over dan dat je intentie is?

 

Observeer en pas jezelf aan waar het nodig is. Door slechts een ding te veranderen creëer jij al een totaal nieuwe aantrekkingskracht.

 

Je voelt je dit jaar steeds vaker aangetrokken tot creatieve persoonlijkheden. Met name Dansers of danseressen en schrijfsters of schrijvers brengen dit jaar snel jouw hoofd op hol. Het leven lijkt in hun aanwezigheid veel levendiger en kleurrijker te zijn, waardoor jij weer enthousiast wordt over het leven en de liefde.

 

Geniet ervan leeuw! Zelfs al vind jij niet direct de liefde van je leven terug binnen deze groep mensen, het wakkerd in ieder geval weer jou liefde voor het leven aan.

 

Leeuw in een relatie: Ook jij ontkomt er dit jaar niet aan leeuw. Een succesvolle relatie vereist het sluiten van compromissen. Kan het zijn dat jouw partner in het verleden steeds opnieuw aan het kortste eind heeft getrokken? Zorg er dit jaar voor dat het duidelijk is dat jij ook bereid bent om offers te brengen.

 

Je partner en jij krijgen dit jaar de mogelijkheid om (weer) dichter tot elkaar te komen. Breng hiervoor eerst de romantiek terug in jullie relatie - jullie kunnen beiden namelijk wel wat romantiek gebruiken. Ook de dagelijkse sleur overmeesterd jullie (relatie) al een tijd. Probeer samen manieren te vinden om aan deze sleur te ontsnappen.

 

Jaarhoroscoop leeuw 2018: Carrière

 

Op het gebied van werk krijgt de leeuw het komende jaar te maken met een aantal stevige ups en downs. Vooral tijdens de eerste helft van het jaar kan het werkleven even heel moeizaam verlopen. Ondanks dat de leeuw hier niet altijd goed mee om weet te gaan, lukt het de leeuw toch om korte termijn doelen te bereiken.

 

Gelukkig blijft het niet het hele jaar nodig om moed te verzamelen. Gedurende de tweede helft van 2018 ziet de leeuw weer een gevoel van stabiliteit en optimisme terugkeren in het professionele leven.

 

Advies aan de leeuw: In 2018 is het verstandig je niet volledig mee te laten slepen door de (op dit moment) aanwezige problemen. Maak ook vooral tijd vrij om uit te zoeken wat jij in de toekomst wilt, en dan vooral ook hoe jij dit kunt bereiken. Werk hier zoveel en zovaak als mogelijk is aan. Een grote verandering in de toekomst blijkt namelijk tevens de oplossing te zijn van je huidige werkgerelateerde problemen te zijn.

 

Jaarhoroscoop leeuw 2018: Financiën

 

De financiële situatie van de leeuw lijkt dit jaar enorm te verbeteren. Hoewel de inkomsten stroom soms even onzeker lijkt, zal dit de leeuw er niet van weerhouden om een aantal lang gekoesterde wensen in vervulling te laten gaan.

 

Leeuw: Het jaar 2018 vraagt om financiële reflectie. Sluit jouw huidige uitgavenpatroon en levensstijl nog wel aan bij wie je bent en wie je wilt zijn? Misschien wordt het tijd om afstand van iets te nemen (bijv. Een auto) - niet omdat jij het geld nodig hebt, maar omdat het soms enorm bevrijdend kan zijn wanneer je afstand neemt van materiële zaken.

 

Neem dit jaar vooral geen haastige beslissingen, en zorg ervoor dat jij altijd bent voorbereid op onvoorziene uitgaven. Lukt het jou om dit jaar voornamelijk goed doordachte besluiten te nemen? Dan zul jij zien dat jij jezelf vrij kunt maken van ongewenste financiële verplichtingen.


Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.