Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Ram 2018

 

ram“In het jaar 2018 krijgt de ram de mogelijkheid om belangrijke besluiten uit het verleden om te zetten in daden. Omdat hier ruimte voor nodig is, is het moment aangebroken om afscheid te nemen van activiteiten die niet langer relevant zijn. Zo creëert de ram ruimte, niet alleen in de agenda, maar ook in het hoofd. Avontuurlijke uitjes (met name de uitjes die in een natuurlijke omgeving plaatsvinden) zorgen dit jaar voor een enorme energieboost. Prettig, omdat de ram deze energie goed kan gebruiken om sportieve doelen, die zij zichzelf gesteld hebben, waar te maken.”

 

Jaarhoroscoop 2018 Ram: Algemeen


2018 wordt voor de ram grotendeels een positief jaar. De ram wordt dit jaar spreekwoordelijk gezien “volwassen” waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden zullen ontstaan. Om deze kansen aan te kunnen grijpen is het echter wel nodig om offers te brengen. Hoewel deze opofferingen uiteindelijk absoluut de moeite waard blijken te zijn, zal het voor de ram niet altijd makkelijk zijn om afstand te nemen van een bepaald gevoel van luxe.


Pas met sporten wel een beetje goed op jezelf ram. Het is goed om te werken aan je lichamelijke gezondheid, maar het is ook goed om niet steeds je grenzen hierin op te zoeken. Maak ook ruimte voor het verkrijgen van (innerlijke) rust. Meditatie, yoga en mindfulness zijn ook goede middelen waarmee jij aan jezelf kunt werken. Zij verminderen namelijk stress en verbeteren de algemene lichamelijke en innerlijke gezondheid.


2018 is het jaar waarin een groot deel van de rammen zich steeds beter op hun plek gaat voelen in het familieleven. Dit heeft als prettig bijeffect dat ze hun sociale vaardigheden enorm zien verbeteren. Helaas heeft een aantal rammen het binnen het familieleven (nog steeds) niet gemakkelijk. Zij stellen zich nog vaak te kwetsbaar op en laten zich (teveel) beïnvloeden door de meningen van familieleden.

Hoor jij bij die laatste groep rammen? Onderneem dan een poging dit jaar jezelf meer te vertrouwen - laat zien wie je bent en wat jij waard bent en kom voor jezelf op.

Nog een algemeen advies voor alle rammen; Toon je vrolijke en vriendelijke kant iets vaker - deze verberg je soms (uit onzekerheid?) iets te goed.


Jaarhoroscoop ram 2018: Liefde & Relaties


Op liefdesgebied lijkt 2018 weinig aan het toeval over te laten. De ram volgt als het ware (vrijwillig) een van de twee beschikbare routes die voor de ram zijn uitgestippeld. De eerste route wijst de weg naar een ongelukkige relatie. De tweede route wijst de ram de weg naar een (nieuwe,) langdurige en gelukkige relatie. De planeten geven via subtiele hints aan welk pad zij voor de ram in kwestie het beste vinden. Maar zoals altijd het geval is kiest de ram uiteindelijk zelf welk pad hij/zij besluit te volgen.


Single ram:
hoewel de uitkomst redelijk overeenkomt zijn de voorspellingen, die betrekking hebben op het liefdesleven van de single ram, in twee groepen onder te verdelen:


De eerste groep is die van de ram (man/vrouw) die dit jaar een relatie beëindigt. Het advies aan hen luidt; Maak je geen zorgen. Een nieuwe gelukkige relatie wacht om de hoek. Verwerk de breuk die heeft plaatsgevonden en maak op jouw eigen tempo ruimte voor een nieuwe liefde. Deze liefde gaat er namelijk absoluut komen - ook wanneer je iets langer de tijd nodig hebt om jezelf hier weer voor open te stellen.


Groep twee is die van de ram die al een tijdje single is. Het advies aan hen luidt; Ook jij krijgt in 2018 talloze kansen om een nieuwe liefdespartner te vinden. Doordat jij al een tijdje vrijgezel bent kan het echter wel even duren voordat jij het vertrouwen ervaart de juiste te zijn tegengekomen. De kans is groot dat er in 2018 (eerst) meerdere korte relaties ontwikkelen. Deze relaties zijn intens en gevuld met passie, maar blijken uiteindelijk toch niet geschikt te zijn voor de langere termijn. Maak je geen zorgen - geniet ervan zolang het duurt en gebruik deze ervaringen om op liefdesgebied weer zelfvertrouwen op te bouwen.


Ram in een relatie:
Het jaar 2018 voorspeld op liefdesgebied een verbetering te zijn. Met name op het gebied van passie en emoties lijken jij en je partner weer volledig synchroon te lopen. Ook op het vlak van communicatie boeken jullie enorme winst, het heeft even geduurd maar jullie lijken elkaar weer volledig te begrijpen en te verstaan.


Opvallend is dat de meeste van deze verbeteringen vanuit jezelf zijn gekomen - het lukt je namelijk nu veel beter om jouw gevoelens en emoties te beheersen en deze onder controle te houden.


Jaarhoroscoop ram 2018: Carrière


2018 voorspeld op carrière gebied, voor de meeste rammen, een bevredigend jaar te zijn. Promoties, winststijging en loonsverhogingen - De ram ziet ze nog voor het einde van het jaar voorbij komen. Natuurlijk liggen er ook voor de ram een aantal tegenslagen en uitdagende periodes te wachten. Gelukkig heeft de ram hier weinig last van en lukt het deze periodes zonder al te veel moeite te doorstaan.


Voor de ram zijn met name communicatie en doorzettingsvermogen dit jaar de sleutels tot succes. Gebruik deze sleutels om jezelf vaker open te stellen voor anderen - hiermee zorg jij namelijk gelijk voor een verbetering in de relatie met collega’s en leidinggevende.


Tot slot, met de hulp van Jupiter lukt het de ram ook om creatieve vaardigheden te verbeteren. Dit is voor iedere ram positief nieuws, maar natuurlijk in het bijzonder voor de ram met een creatieve functie.


Jaarhoroscoop ram 2018: Financiën


Net als op het carrière vlak kan de ram ook op financieel gebied rekenen op succes. Uiteraard komen er hindernissen voorbij in de vorm van verliezen en schuld, maar de ram is in 2018 met gemak in staat om deze problemen direct aan te pakken. De ram blijkt in 2018 ook een ware optimist te zijn. Dit optimisme blijkt gegrond - zelfs een financiële storm wordt door de ram niet vermeden. De ram vaart hier namelijk met gemak doorheen.


Door al deze positieve invloeden is 2018, voor de ram, een perfect jaar om de financiën weer op orde te brengen. Los schulden af, bouw een buffer op en ontdoe jezelf van zoveel mogelijk onnodige financiële verplichtingen.


Tip aan de ram:
Ga ook op zoek naar nieuwe manieren om meer inkomsten binnen te halen - doordat jouw creativiteit dit jaar zo sterk is toegenomen kun jij hier namelijk enorm veel winst uit te halen.


Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.