Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Steenbok 2018


steenbok

“Het jaar 2018 brengt verborgen talenten en vaardigheden in de steenbok naar boven. Dit is niet zo verwonderlijk, de huidige stand van de planeten is de steenbok namelijk bijzonder goed gezind. Ben jij een steenbok met de intentie om in 2018 jezelf verder te ontwikkelen? Dan heb jij hiervoor precies het juiste jaar uitgekozen, aangezien jij dit jaar het gevoel ervaart continu de wind in de rug te hebben. Steenbok, door de positieve invloeden en vooruitzichten is het dit jaar echt belangrijk optimaal gebruik te maken van deze positieve flow - jij zult in de toekomst namelijk zien dat veel positieve veranderingen naar dit jaar zijn te herleiden.”

 

 


 

 

Jaarhoroscoop 2018 steenbok: Algemeen

 

In 2018 krijgt de Steenbok meer gezag en macht. Er ontstaat (mede hierdoor) een gevoel van helderheid, vreugde en geluk in het leven. Voor de steenbok heeft iedere dag van dit jaar wel een positief tintje in petto - maar natuurlijk blijft het ook dit jaar onmogelijk om alle negatieve (praktische) problemen buiten te sluiten. Steenbok; Focus je niet teveel op kleine en negatieve zaken, maar probeer in plaats daarvan het complete plaatje te blijven zien.

 

Energiek en vitaal - dat is in een notendop precies hoe de steenbok zich in 2018 (over het algemeen) voelt. Geniet hiervan en probeer dit gevoel vast te houden zo lang als je kunt. Let echter wel op; dit gevoel pakt uitsluitend positief uit wanneer deze op een natuurlijke wijze is ontstaan. Een hoop energie verkregen uit het drinken van liters koffie zal namelijk een tegenovergesteld effect opleveren.

 

Ondanks dat de mindfulness trend dit jaar zijn waarde lijkt te verliezen - is het in 2018 voor de steenbok juist een goed idee hier (opnieuw) mee aan de slag te gaan. Steenbok; Blijf niet hangen in het verleden, maak je niet doorlopend druk om morgen, leef in het nu en focus jezelf op het moment. Je zult zien dat jij echt zoveel gelukkiger kunt zijn wanneer jij je alleen richt op de dingen die, op dit moment, echt belangrijk voor je zijn.

 

Een paar praktische tips voor de steenbok: 2018 is een goed jaar om weer iets sportiefs te gaan ondernemen. Zit jij al een tijdje vast in een patroon welke gevuld is met slechte gewoontes? Dan is nu het moment aangebroken om deze definitief vaarwel te zeggen.
Volg een streng dieet plan en koppel gezelligheid niet (langer) aan eten.

 

Jaarhoroscoop leeuw 2018: Liefde & Relaties

 

2018 voorspelt voor de steenbok een enorm mooi liefdes jaar te worden. Dit is natuurlijk heel goed nieuws, maar pas op dat jij geen overhaaste besluiten neemt. Je loopt dit jaar namelijk het risico verblind te worden door de liefde. Vraag jezelf daarom regelmatig af of je niet te veel luistert naar je hart. Sluit je verstand niet buiten en probeer, wanneer jij iets moet besluiten, ook de vraag met een heldere en praktische blik te bekijken.

 

Single Steenbok: Stop met dromen en start met daten. Jij bent toe aan een langdurige en succesvolle relatie, en laat dat nu net hetgeen zijn dat 2018 voor jou in petto heeft. Stel je bescheiden op en streef erna om 100% eerlijk te zijn tegenover potentiële partners. Jij en je toekomstige partner hoeven namelijk echt niet overal hetzelfde over te denken. Lukt het je om je ware zelf te laten zien? Dan zal in de toekomst blijken dat het juist jullie tegenstrijdigheden zijn die de basis vormen van jullie liefde.

 

Let dit jaar extra goed op niet te hard van stapel te lopen. Hoewel je nieuwe partner en jij elkaar geen moment kunnen missen, is het toch echt van belang om jezelf af te blijven vragen of jij er bijvoorbeeld wel achter staat halsoverkop samen te gaan wonen.

 

Steenbok in een relatie: Dit jaar vind jij het (soms te) leuk om je partner iets bijzonders te geven en/of te laten ervaren. Jouw partner kan dit, zeker in het begin, tot op zekere hoogte enorm waarderen. Pas alleen wel op dat jij hier niet in doorslaat. Je loopt namelijk het risico dat je partner op een bepaalt moment vraagtekens bij jouw intenties gaat zetten. Wees eerlijk en oprecht en uit je positieve emoties ook met woorden en daden in plaats van met cadeaus.

 

De huidige harmonie in jullie relatie zorgt ervoor dat je partner en jij weer vaker stil staan bij jullie toekomstplannen. Misschien dromen jullie al een tijd over een huwelijk? Een nieuw huis? Of misschien dromen jullie zelfs wel over een gezinsuitbreiding? Zolang het bij dromen blijft is er niets aan de hand. Moeten er echter stappen worden ondernomen om deze plannen waar te maken? Zet dan eerst even je roze bril af en bedenk of jij er wel echt aan toe bent om deze grote stap te nemen.

 

Jaarhoroscoop steenbok 2018: Carrière

 

Zeker aan het begin van jaar 2018 lukt het de steenbok bijzonder goed om tijdens het werk optimaal te functioneren. Collega’s en leidinggevende valt dit vrijwel direct (in positieve zin) op - waardoor de steenbok al snel meer ruimte, tijd en mogelijkheden worden gegund.

 

In de tweede helft van het jaar lijkt de steenbok het op werkgebied even iets lastiger te gaan krijgen. Het beste wat de steenbok op dat moment kan doen is kalm blijven en rustig verder te werken. Lukt het de steenbok om zichzelf op een bescheiden manier weer onder de aandacht te brengen? Dan lukt het de steenbok ook om zichzelf weer terug te brengen naar de eerdere positieve flow.

Tegen het einde van het jaar krijgt de steenbok de mogelijkheid om van baan te wisselen of, indien gewenst, een opleiding te gaan volgen. Doet deze kans zich voor? Dan is het verstandig hier ook direct gebruik van te maken, zodat jij ook in de toekomst kunt blijven klimmen op de carrièreladder.

 

Jaarhoroscoop steenbok 2018: Financiën

 

2018 is financieel gezien een rustig en stabiel jaar voor de steenbok. Er komt genoeg geld binnen om van rond te komen en, wanneer de steenbok zich niet tot financiële uitspattingen laat verleiden, blijft er ook regelmatig wat geld over om opzij te kunnen zetten.

 

Het jaar 2018 is een goed jaar om te investeren in vastgoed, en tevens een goed jaar om opzoek te gaan naar een vorm van passief inkomen. Aan het einde van het jaar staat de steenbok enkele financiële uitgaven te wachten die in verband staan met avontuur, reizen en recreatie. Verwen jezelf steenbok - de tijd en je budget laten het nu toe.

 


Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.