Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Stier 2018


stier

“Het jaar 2018 gaat voor de (meeste) stieren direct goed van start. Zo zijn dit jaar bijvoorbeeld jouw gezondheids- en energieniveau direct; redelijk tot zeer goed te noemen! Vrede en vrijheid heerst in 2018 over het gevoelsleven van de stier. Dit creëert een perfect klimaat om te rusten, te ontspannen, op te laden en om weer terug bij jezelf te komen. Naarmate Pluto het huis van de steenbok doorkruist, ziet de stier het leven (ineens) weer vanuit een lichter (zowel lichamelijk als mentaal) oogpunt.”

 


 

Jaarhoroscoop 2018 stier: Algemeen

 

Bepaalde aspecten uit het leven lijken de stier haast te dwingen ‘het leven niet altijd van de zonnige kant te bekijken’. Het advies? Neem een afwachtende en observerende houding aan stier - wanneer jij even afstand van de situatie neemt kom je al snel tot de conclusie dat je genoeg redenen hebt om het leven juist wel met een positief gevoel te benaderen.

 

Doordat de stier dit jaar volledig is opgeladen is dit een perfect jaar om sportieve activiteiten weer op te pakken en te stoppen met ongezonde gewoontes. Maakt de stier gebruik van deze positieve vibe? Dan kan deze hier, zowel op de korte als lange termijn, een hoop (lichamelijke) winst uit halen.

 

Rond het tweede kwartaal van het jaar ziet, en voelt, de stier zijn of haar energiereserves even flink afnemen. Dit heeft direct invloed op het leven van de stier doordat hierdoor de motivatie en het uithoudingsvermogen even flink op de proef wordt gesteld.

 

Het beste wat de stier kan doen? Emoties onder controle houden en proberen om negatieve gevoelens te aanvaarden. Let op, aanvaarden betekent niet hetzelfde als je volledig aan deze emoties overgeven.

 

Stier, zoek manieren om te ontspannen en onderneem activiteiten die je geest voorzien van nieuwe inspiratie. Ook je spirituele kant heeft constant aandacht nodig, zodat jij geestelijke tegenslagen optimaal kunt opgevangen. Zoek manieren om jouw zelfvertrouwen te verbeteren, en probeer jezelf zoveel mogelijk van stress en druk te bevrijden.

 

Jaarhoroscoop stier 2018: Liefde & Relaties

 

“Stier, je liefdesleven voelt in 2018 eerlijk, heerlijk en goed. Of jij nu single of getrouwd bent, romantiek overheerst tijdens de eerste tien maanden van het jaar. Het is alsof de geur van kamperfoelie steeds opnieuw de avondlucht verlicht - je bent gelukkig en het leven voelt voor de verandering bijna constant fijn, vredig en prettig.”

 

Bovenstaande is overigens niet alleen van toepassing op het liefdesleven van de stier. Ook op sociaal niveau voelen stieren zichzelf dit jaar geweldig. Die stier voelt zich in 2018 eigenlijk overal en altijd welkom en gewaardeerd - zowel door vrienden, familieleden, geliefden en door eventuele echtgenoten.

 

Single Stier: In 2018 blijkt maar weer eens dat de ene single stier de andere niet is. Waar het vinden van een nieuwe relatie in 2018 voor de ene stier topprioriteit nummer één is, voelt het voor de andere stier vaak meer als ‘een hoop zinloos tijdverdrijf’. Toch staan beide groepen open voor een nieuwe relatie.

Dat jij dit jaar af en toe je gevoelige kant laat zien - is precies een van de redenen waardoor jij dit jaar zo geliefd bent bij potentiële liefdespartners. Het midden van het jaar voorspeld het moment te zijn dat jij, te midden van deze geïnteresseerden, je toekomstige partner treft.

 

Stier in een relatie: Dit is een periode waarin de band tussen jou en je partner sterker lijkt te worden als ooit tevoren. Dit gevoel komt geen moment te laat - jullie relatie bevat namelijk een aantal obstakels die jullie nog niet eerder (samen) wisten te overwinnen.

 

Meer dan ooit ervaar jij dit jaar een sterke de drang om je partner tevreden te stellen. Ga hier zeker mee door en geniet. De planeten van liefde staan volledig aan je zijde en helpen jou in tijdens je zoektocht naar gelijk en harmonie.

 

Jaarhoroscoop stier 2018: Carrière

 

De horoscoop van de stier voorspeld dat 2018 geen belangrijk ‘carrière jaar’ is. Dit klinkt in eerste instantie misschien niet echt positief, maar bedenk dat dit ook betekent dat de kans vrijwel nihil is dat de stier dit jaar ontslag krijgt aangeboden.

 

Ben jij echter toch net die stier die wel de klos is? Dan vind jij, wanneer je ontslag voor oktober plaatsvindt, vrijwel direct een nieuwe baan.

Verlies jij als stier, tijdens of na afloop van oktober je baan? Dan kost het vinden van een baan helaas iets meer moeite. Dit voelt even rot, maar probeer hoop te houden, de kans is erg groot dat jij net voor, of net na, de jaarwisseling weer aan de slag bent.

 

Jaarhoroscoop stier 2018: Financiën

 

In het jaar 2018 lijkt het uitgeven van geld de grootste hobby van de stier te zijn. Dit geld is aanwezig, de inkomsten van de stier zijn stabiel maar, omdat de stier op dit moment alles uitgeeft wat er binnenkomt, blijft er geen ruimte meer over om te sparen.

 

Er komen dit jaar enkele onvermijdelijke uitgaven op het pad van de stier. Deze uitgaven hakken een periode flink in het budget van de stier - waardoor het uitgavenpatroon van de stier een poosje onder druk komt te staan.

 

Stier, jij kunt de schade tijdens deze onverwachte uitgaven tot een minimum beperken - het is dan alleen van groot belang dat jij je niet door de mening van anderen laat beïnvloeden.

Halverwege het jaar lijkt de stier een financiële meevaller te ontvangen. Stier, gebruik deze extra bron van inkomsten voor het betalen van achterstallige rekeningen zodat jij je budget weer onder controle kunt krijgen.

 


 

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.