Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Tweelingen 2018


tweelingen

“Het jaar 2018 voorspeld voor tweelingen een energiek en goed jaar te worden. Vanaf het begin van het jaar ziet de tweeling steeds vaker mogelijkheden om zichzelf volledig te vernieuwen en te herstellen. Het resultaat: De tweeling ondergaat als het ware een succesvolle en totale make-over. Een make-over die overigens niet alleen het uiterlijke en lichamelijke betreft. Ook innerlijk, mentaal en spirituele gezien ondergaat de tweeling in 2018 een volledige opfrisbeurt.”

 


 

Jaarhoroscoop 2018 tweelingen: Algemeen

 

Er komen dit jaar veel, en met grote regelmaat, nieuwe kansen op het pad van de tweeling. Ons advies aan de tweeling is; “Grijp deze uitdagingen met beide handen aan en duik er volledig in. Beloningen en erkenning liggen namelijk net om het hoekje op jou te wachten - zorg ervoor dat jij ze niet aan je voorbij laat gaan.”

 

Is er iets wat de tweeling dit jaar niet alleen lukt? Geen enkel probleem. De tweeling merkt gedurende het jaar namelijk steeds vaker dat hij of zij beschikt over, meer dan genoeg, hulpbronnen. Vrienden, familie, collega’s - allemaal laten zij zien dat zij de tweeling dit jaar maar al te graag bij willen staan.

 

Kleine tip tweeling; Het is wel verstandig om, voordat je hulp vraagt, na te gaan of de persoon aan wie jij hulp vraagt er later iets voor terug verwacht. Hiermee voorkom je het risico dat jij in de toekomst geconfronteerd wordt met verplichtingen en verantwoordelijkheden die je niet kunt en/of wilt dragen.

 

Jaarhoroscoop tweelingen 2018: Liefde & Relaties

 

Het liefdesleven van de tweeling ziet er dit jaar voortreffelijk, positief en zeer krachtig uit. Dit heeft de tweeling voor een groot deel te danken aan de huidige positie van Jupiter - deze helpt de tweeling dit jaar om op emotioneel gebied te groeien, en zo de tweeling onbewust voorziet van nieuw enthousiasme op liefdesgebied.

 

Wees niet bang om jezelf te laten zien zoals je bent. Oprecht jezelf zijn maakt jou dit jaar namelijk een heel stuk interessanter en aantrekkelijker. Gebruik deze aantrekkingskracht direct in je voordeel tijdens je zoektocht naar een nieuwe partner, of voor het opnieuw laten opbloeien van je huidige relatie.

 

Single tweeling: 2018 lijkt op liefdesgebied een positief en hoopvol jaar te worden. De kans is dan ook groot dat je dit jaar iemand tegen zult komen waar jij direct een enorme klik bij voelt. Is dit de liefde van je leven? De kans is heel erg groot. Is dit echter niet het geval? Geen zorgen, je zult namelijk sowieso enorm veel van deze persoon leren.

 

Iemand nieuws leren kennen is dit jaar voor jou als tweeling überhaupt een koud kunstje - het kost je dit jaar namelijk bijzonder weinig moeite om charmant, overtuigend en verleidelijk over te komen.

 

Tweelingen in een relatie: 2018 heeft twee totaal uiteenlopende routes klaarliggen voor de tweeling in een relatie. Route A heeft als eindbestemming een harmonieus herstel van de huidige relatie. Jij en je partner leren elkaar dit jaar spreekwoordelijk weer te verstaan. Zetten jullie je beide in voor deze relatie? Dan is de kans groot dat voor het einde van het jaar, de vlam weer volledig is opgelaaid en jullie liefde weer een energieke toekomst tegemoet gaat.

 

Route B heeft als eindbestemming het afsluiten van je huidige relatie en de start van een nieuwe (positieve) relatie. Er is helaas een grote groep van tweelingen die vast zitten in een relatie die ongezond (geworden) is. Deze relaties brengen niet langer warmte en veiligheid, maar kostte eerder een berg energie, frustratie en soms zelfs een gevoel van wanhoop. Het is tijd om de stekker er nu voor eens en altijd echt uit te trekken. Jij bent namelijk veel meer waard dan dit! Dit ervaar jij overigens vrijwel direct wanneer jij de stap neemt om voor jezelf te kiezen.

 

Welk pad is voor jou de juiste? Dit is natuurlijk volledig je eigen keuze - de kans is groot dat jij diep van binnen eigenlijk direct al voelt welke route voor jou de juiste is.

 

Jaarhoroscoop tweelingen 2018: Carrière

 

In het jaar 2018 zullen de gecombineerde invloeden van Jupiter en Saturnus de tweelingen helpen om zichzelf (opnieuw) in het werkveld op de kaart te zetten. Dit is dan voor hen ook een goede periode om de horizon weer eens te verbreden en af en toe om zich heen te gaan kijken. Het is daarnaast ook een uitermate geschikt moment voor de tweeling om zichzelf weer eens de vraag te stellen; Wil ik groeien in mijn huidige functie of ga ik actief op zoek naar een nieuwe uitdaging? De carrière van de tweeling staat op het punt een nieuwe fase te betreden. Wees niet te snel tevreden met je huidige prestaties tweeling, je kunt namelijk zoveel meer - en dat weet jij zelf als geen ander.

 

Tip aan de tweeling: Pas op voor collega’s die jou al een tijd op afstand lijken te houden. Hij of zij is misschien niet direct uit op jouw baan, maar toch, de kans is groot dat deze persoon bezig is om jouw positie te doen wankelen. Zoek bij andere collega’s juist iets meer de verbinding op. Samenwerken en samenhorigheid zijn dit jaar namelijk jouw sleutels tot succes.

 

Jaarhoroscoop tweelingen 2018: Financiën

 

De financiële status van de tweeling is dit jaar een groot vraagteken. Hoewel zij op dit moment eigenlijk niets tekort komen, is de kans groot dat zij in de toekomst de waarde van hun plannen en investeringen zullen zien dalen.

 

Helaas kan de tweeling hier niet direct iets tegen doen, simpelweg omdat zij hier op dit moment niet genoeg tijd voor vrij kunnen maken.

 

Tweeling: Probeer vooral rustig te blijven. Vermijd ten alle tijden schulden en leningen en pas op dat jij geen enkel moment boven je budget leeft. Naarmate het jaar vordert krijg je steeds weer meer ruimte om, de problemen die zijn ontstaan, te onderzoeken en te herstellen. Zet je hier volledig voorin en je zult zien dat het je lukt om jouw financiële toekomst weer veilig te stellen.

 


 

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.