Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Vissen 2018

vissen


“2018 is het beginpunt van een belangrijke nieuwe fase in het leven van de vis. Een fase waarin dromen uitkomen, doelen haalbaar zullen zijn en ambities niet langer onbereikbaar. Deze stroom van succes is te danken aan de huidige stand van de planeten. 


Deze, voor de vis, gunstige opstelling van planeten ondersteunt hem of haar, onder andere, tijdens het nemen van grote beslissingen en bij het doorvoeren van radicale veranderingen.”

 

 


Jaarhoroscoop 2018 vissen: Algemeen


Verandering en vooruitgang - dat zijn in 2018 de sleutelwoorden in het leven van de vis. Of de vis nu toe is aan een nieuwe levensstijl of niet kan wachten een carrière switch te maken - 2018 is ‘het jaar’ om in actie te komen. Zijn er specifieke doelen die de je wilt bereiken? Dan is het dit jaar (extra) belangrijk voor de vis om zich niet door emoties te laten leiden. Natuurlijk, het blijft goed om te luisteren naar het innerlijke gevoel. Vergeet echter niet, met name dit jaar, ook eens te luisteren naar de adviezen vanuit jouw creatieve en sociale persoonlijkheid.”


De start van 2018 wordt vergezeld door een enorme energieboost. Hierdoor hoeft het de vissen, wat betreft energie, aan niets te ontbreken. Of dit voor jou als persoon ook echt (het hele jaar) van toepassing zal zijn?, ligt voor een groot deel in eigen handen. De grote energie voorraad komt namelijk in een keer en slechts eenmalig. Maak jij deze energievoorraad in een keer volledig op en/of neem jij geen tijd om tussendoor weer op te laden? Dan liggen er periodes van vermoeidheid en futloosheid op de loer.


Voor de vis is tijd vrijmaken om weer op te laden, tot rust te komen en te herstellen dit jaar dan ook van essentieel belang. Het advies aan alle vissen luidt “Ga actief op zoek naar rust momenten. Yoga, mindfulness en meditatie kunnen je, met name dit jaar, enorme ondersteuning bieden”.


Vooral voor de mannelijke vis luidt in 2018 daarnaast ook het advies om vooropgestelde voedings en sportschema’s te blijven volgen. Een stabiele en gezonde levensstijl zal de vis namelijk helpen bij het vermijden van grote pieken en dalen op energieniveau.


Jaarhoroscoop vissen 2018: Liefde & Relaties


Het liefdesleven van de vis is dit jaar op zijn zachts gezegd ‘chaotisch’ en onvoorspelbaar. Periodes van veel en weinig aandacht wisselen elkaar dan ook op een rap tempo af. Ook op het vlak van gevoelens en emoties lijkt er weinig tot geen structuur te zijn. Hoe de vis zich voelt kan per dag of zelfs per uur verschillend zijn. Deze schommelingen vormen regelmatig een uitdaging - zowel voor de single vis als voor de vissen met een relatie.


Single vissen: Op de vraag of het in 2018 mogelijk is een nieuwe liefde te vinden? is het antwoord absoluut ja. Op de vraag of jij ook echt openstaat voor een nieuwe liefde is het antwoord in jouw geval misschien echter wel nee. Is dit op jouw van toepassing? Maak je dan vooral niet teveel zorgen. Er is helemaal niks mis met jezelf wanneer je geniet van het vrijgezellenbestaan. Ben jij gelukkig alleen en het daten even zat? Gun jezelf dan de tijd om even afstand te nemen en voor jezelf te kiezen.


De eerste 9 maanden van het jaar ervaren vissen emoties (met name emoties op het vlak van de liefde) een stuk intensiever. Gevoelens van liefde, afwijzing, onzekerheid en verliefdheid komen hierdoor dit jaar heftiger bij de vis binnen.


Ben jij hier tegen bestand? Dan zul jij hier voordeel uit weten te halen. Ben jij hier echter zeer gevoelig voor? Dan is het soms verstandig om even afstand van de liefde te nemen.


Vis in een relatie: Relaties veranderen van koers. Dit hoeft niet perse negatief te zijn - zoals bijvoorbeeld een barst of breuk. Het betekent eerder dat jullie gezamenlijke doel verschuift en de inhoud van de relatie verandert.


Misverstanden en/of meningsverschillen zijn in 2018 vaak de orde van de dag. Spreek eventuele onenigheden direct, oprecht en vanuit je hart, uit. Verlos jezelf van de negativiteit die jullie relatie omringd. Op die manier maak je namelijk plaats voor de passie en romantiek die op dit moment in de lucht hangt.


Jaarhoroscoop vissen 2018: Carrière


De horoscoop voorspelt dat er door de vissen, aan het begin van het jaar 2018, extra hard gewerkt moet worden. Dit kan soms best even lastig en zwaar zijn, met name omdat de resultaten van deze inzet pas op een later tijdstip zichtbaar zullen zijn. Blijf, ondanks de drukte, alert en zorg ervoor dat je voldoende aandacht besteed aan de kleine details van je werk. Vissen zijn er in 2018 namelijk extra bij gebaat wanneer zij er in 2018 geen zooitje van maken.


Na een pittige start kan de vis, op het moment dat de lente nadert, weer tijd vrij maken om te ontspannen. De lente is daardoor dan ook hét ideale moment om anderen eens iets over een aantal van jouw creatieve ideeën te vertellen.


Op het moment dat de zomer aanbreekt, breekt er voor de vissen ook een periode van overdenking aan. Vraag jezelf eens af of jij nog wel gelukkig bent met je baan? Is dit niet het geval? Dan kan het nodig zijn om de manier waarop jij werkt te veranderen. Dit werkt over het algemeen heel goed - maar slechts tot op zekere hoogte. Ben jij echt ongelukkig tijdens je werk? Dan is nu het moment aangebroken om van baan te veranderen.


Het begin van de winter staat voor de vis in het teken van terugkijken en evalueren. Wat ging goed? En zou er volgend jaar beter kunnen? Neem hier ruim de tijd voor - er bestaat namelijk een zeer grote kans dat 2019 voor vissen in het teken zal staan van werk en verandering.


Jaarhoroscoop Vissen 2018: Financiën


Het financiële leven van de vissen ziet er in 2018 compleet anders uit in vergelijking met voorgaande jaren. Hierdoor veranderd, met name, de manier waarop jij denkt over geld (bijna) volledig. Zelf zie jij dit vrijwel direct terug in jouw uitgavenpatroon.


De mensen om de vis heen zien dit trouwens, iets later, ook. Dit komt met name voort uit het feit dat jij dit jaar duidelijk meer aandacht besteed de financiële behoeften van anderen.


2018 is voor vissen een perfect jaar om te sparen en te investeren in de toekomst. Natuurlijk moet hier, daarnaast ook, financiële ruimte voor zijn. Om deze ruimte te creëren zal het af en toe nodig zijn om actuele verleidingen te weerstaan. Probeer dit zo vaak mogelijk te doen ten behoeve van het opbouwen van je eigen vermogen. Verlies echter niet uit het oog dat jij, ook dit jaar, jezelf af en toe iets moet gunnen.

 


Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.