Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Jaarhoroscoop Waterman 2018


waterman“2018 staat voor de waterman in het teken van verandering, aanpassingen en van het sluiten van compromissen.

 

De kans is vrij groot dat dit voor de waterman chaotisch aanvoelt - waardoor het lijkt of de waterman even compleet de controle kwijt raakt.

 

Geen paniek waterman! Met een nuchtere blik en gebalanceerde benadering krijg jij het overzicht terug en heb je de situatie dus snel weer onder controle.” 

 

 


Jaarhoroscoop 2018 Waterman: Algemeen


2018 is het jaar waarin de waterman zijn of haar spirituele zelf (beter) leert kennen en begrijpen. Dit zorgt voor nieuw zelfvertrouwen en vermindert emotionele onrust. De planeten zijn de waterman in 2018 goed gezind. Zij staan volledig aan de kant van (en ook compleet achter) de waterman.

 

Toch is niet alles rozengeur en maneschijn in het leven van de waterman. Met name tijdens de eerste helft van 2018 kost het regelmatig veel moeite om frustraties op een goede manier te uiten. Misschien is dit een goed moment om een sport of hobby te zoeken waarin jij deze emoties kwijt kunt raken?

 

2018 is tevens een goed jaar om (verwaarloosde) vriendschappen nieuw leven in te blazen en gebroken vriendschappen te herstellen. Belangrijke tip voor de waterman; “Sta dit jaar eens iets vaker open voor de gevoelens en emoties van anderen”. Jij hebt deze in het verleden zelf ook wel eens nodig gehad, waardoor jij weet hoe belangrijk het gevoel van ‘gehoord worden’ is.

 

Door een luisterend oor te bieden aan een ander help je daarnaast niet alleen de persoon in kwestie maar ook jezelf. Zo kun je bijvoorbeeld een hoop leren van de fouten die een ander heeft gemaakt. Door echt te luisteren krijg jij daarnaast ook een beter beeld van wat er speelt in het leven van andere mensen. Zinvolle informatie die jij kunt gebruiken om jezelf emotioneel sterker te maken.

 

Op het gebied van energie en motivatie komt de waterman dit jaar niets tekort. Toch blijft het, ondanks dat, ook dit jaar erg belangrijk om bewust met voeding en beweging bezig te blijven. Dit zorgt op korte termijn voor een gezond lichaam, en het voorkomt daarnaast ook dat je aan het einde van het jaar te maken krijgt met lichamelijke problemen.

 

2018 is een sowieso voor de waterman een perfect jaar om je lichamelijk te herstellen en jezelf (opnieuw) in vorm te krijgen. Vermijd een ‘zittend bestaan’ en grijp iedere kans om in beweging te zijn aan. Misschien wordt het eens tijd om een nieuwe sportieve activiteit uit te proberen?

Jaarhoroscoop Waterman 2018: Liefde & Relaties


Dit jaar krijgt de waterman steeds vaker de kans om de kwaliteit van zijn of haar liefdesleven te verbeteren. Single of in een relatie? Voor beiden is dit hét moment om deze kansen volledig te benutten, en tevens, ‘het’ moment om volledig voor de liefde te gaan.

 

Gevoelens uiten, gevoelens bespreken en het tonen van emoties - dat zijn in 2018 kort gezegd de drie belangrijkste sleutelwoorden in het liefdesleven van de waterman. Het afgelopen jaar leken ‘misverstanden’ het centrale thema te zijn, maar goed nieuws, deze zijn (of worden al snel) opgehelderd en blijven achter in het verleden.

 

Single Waterman: Nee, zoals je nuchtere kijk op de liefde je al deed vermoeden; ook in 2018 staan potentiële partners niet in rijen van 10 voor de deur opgesteld. Gelukkig betekent dit niet dat jij geen kans krijgt een potentiele liefdespartner te ontmoeten. Sterker nog, deze kansen komen in 2018 juist met grote regelmaat aan je voorbij. Prettig, aangezien jij de afgelopen jaren vooral bezig bent geweest om als persoon te ‘groeien’, en nu langzamerhand weer begint te dromen over een relatie.


Waterman in een relatie: Jij en je partner hebben hoogstwaarschijnlijk een pittige periode achter de rug. Hebben jullie nog wel tijd voor elkaar? Of zijn jullie elkaar misschien het afgelopen jaar een beetje uit het oog verloren?


Goed nieuws; In 2018 groeien jullie weer dichter naar elkaar toe. Dit gaat niet altijd vanzelf - wat betekent dat jij dit jaar, meer dan eens, een compromis zult moeten sluiten. Toon hoe belangrijk deze relatie voor je is. Laat zien dat jij bereid bent er keihard voor te willen werken. Aan het einde van het jaar kom jij er namelijk achter hoe belangrijk deze relatie echt voor je is.


Jaarhoroscoop Waterman 2018: Carrière


Doordat de planeten, voor de waterman, precies in een gunstige positie komen te staan is goed presteren een koud kunstje voor de waterman. Dit heeft tot gevolg dat ambities naar boven zullen worden bijgesteld, en van richting zullen veranderen.


Lukt het jou om jezelf te bewijzen en je beloftes na te komen? Dan liggen er (meerdere) promoties, loonsverhogingen en erkenning voor je in het verschiet.


Beloftes waarmaken blijkt voor jou dit jaar echter niet altijd een makkelijke klus te zijn. Let daarom goed op wanneer jij aan iemand belooft iets te doen. Probeer vooral de realiteit niet uit het oog te verliezen en wees eerlijk over hetgeen jij te bieden hebt. Het is vaak niet zo dat jij niet wilt helpen, maar het letterlijk niet kunt. Wees hier open en eerlijk over en overigens niet alleen tegen anderen. Jezelf ‘niet overschatten’ lijkt dit jaar namelijk lastiger dan ooit tevoren.


Jaarhoroscoop Waterman 2018: Financiën


Voor de mannelijke watermannen in het bijzonder wordt 2018 ‘het’ jaar van financiële groei en vooruitgang. Zij stijgen dit jaar dan ook snel op de financiële en materiële ladder, en zien daarnaast hun ‘algehele status’ in rap tempo verbeteren.

Gelukkig hoeft ook de vrouwelijke waterman in 2018 niet te treuren. Zij ziet haar financiële status wellicht iets minder hard toenemen, maar zij is de afgelopen jaren dan ook minder bezig geweest met haar status naar buiten toe. Doordat zij zich de afgelopen jaren meer en vaker heeft bezig gehouden met het versterken van haar financiële zekerheid - ziet zij nu voornamelijk haar financiële stabiliteit toenemen - precies waar de meeste vrouwelijke watermannen zo lang naar hebben verlangd.


Voor zowel de mannelijke als vrouwelijke waterman blijft het aloude advies om zeker ook te sparen voor een regenachtige dag van toepassing. Want zelfs tijdens de positieve financiële flow van 2018 zullen er mindere dagen voorbij komen komen.

 


Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.