Nu op de Paralijn

Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van tijdvoorspiritualiteit.nl
De vernieuwde site is (zo goed als) af, maar omdat wij er zeker van willen zijn dat alles goed werkt, gaan wij de site op het .com domein (tijdvoorspiritualiteit.com) nog een aantal dagen uit testen.

 

Wij hopen hiermee eventuele problemen te voorkomen en hierdoor de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Ben jij benieuwd hoe de site er uit zal gaan zien? op is deze vanaf nu online. 

Belangrijk - De jaarhoroscopen van 2019 staan live op de vernieuwde site.

 

Wat is Meditatie

meditatie

Een willekeurig persoon zal meditatie wellicht zien als aanbidding of gebed. Maar dat is het niet.
Meditatie betekend bewustzijn. Wat jij doet met dat bewustzijn dat is meditatie.
“Bewust worden van je ademhaling” dat is meditatie, luisteren naar het geluid van vogels is ook meditatie. Waar jij je dan ook van bewust bent, zolang jij dat kan doen zonder je gedachten te laten afglijden, ben jij effectief aan het mediteren.

 

Meditatie is niet zozeer een techniek als wel een levenswijze. Meditatie houdt in dat jij “staakt met het denk proces”. Het beschrijft een staat van bewustwording die los staat van losse gedachten en vaste patronen. The observator (de persoon die aan het mediteren is) realiseert zicht dat de geest gereduceerd is tot een geheel.

 

Meditatie wordt tegenwoordig vooral gezien als een spirituele gelegenheid waarbij je moet gaan zitten met je ogen gesloten en waarbij jij jezelf afsluit van de wereld die om je heen is. Op deze manier ervaar je rust, relaxatie, of zelfs een verbondenheid met god.
Sommige mensen gebruiken de term mediteren echter ook voor meer dagelijkse dingen “mijn meditatie moment is wanneer ik tuinier” of aan het joggen ben. Op deze manier kan mediteren voor veel mensen verwarrend zijn.

 

Een aantal jaar gelede vond een groot aantal mensen nog dat meditatie niet was paste bij de moderne men, maar tegenwoordig is het populair bij vele verschillende groeperingen van de samenleving. Wetenschappelijke en medische studies hebben de voordelen van meditatie aangetoond, maar nog steeds blijft er veel verwarring over ontstaan.

 

De traditionele yoga teksten beschreven dat je voor een ware staat van meditatie door verschillende stadia heen moet gaan. Na de nodige voorbereiding op persoonlijk en sociaal vlak, psychische positionering, ademhalingscontrole en relaxatie, komen de gevorderde stadia van concentratie, contemplatie en vervolgens het absolute absorptie. Maar dat betekend niet dat je perfect geslaagd moet zijn in het ene stadium voordat je doormag naar het volgende. De integrale yoga aanpak is die van het simultaan bereiken van kleine stapjes op alle stadia tegelijkertijd.

 

 

In de huidige tijd kunnen personen refereren naar willekeurig elk stadium van mediteren wanneer zij het woord meditatie gebruiken.  Sommige centra geven alleen les in concentratie technieken, anderen alleen op het vlak van het een worden met jezelf. Ook word de term meditatie vaak gebruikt om niet het woord yoga te hoeven gebruiken.
Yoga klinkt erg westers, terwijl yoga niet westers of oosters is, het is universeel.

 

Door regelmatig te oefenen van gebalanceerde series van technieken, kan de energie van het lichaam en geest bevrijd worden en kan het concentratie vermogen vergroot worden.
Dit is niet slecht een subjectieve claim maar is en word onderzocht door wetenschappers en word inmiddels gezien als een wetenschappelijk feit.

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.